Hej! Priserna på hemsidan är inte alltid uppdaterade och gäller inte för tillfället. Detta på grund av rådande läge. Vi offererar priser specifika för enskild förfrågan.

Sweden Enbrotec AB

Våra påkörningsskydd

Det finns många olika typer av påkörningsskydd, gemensamt är att de skyddar fastighet, fordon och medarbetare från påkörningar av olika slag. Enbrotec.se har ett brett sortiment av olika typer av påkörningsskydd. Vi erbjuder produkter som passar era behov och finns i flera alternativ för att öka valmöjligheterna. 

Column Sentry
Påkörningsskydd för pelare

Column Sentry är ett fantastiskt påkörningsskydd. Enkelt att installera, kostnadseffektivt och hållbart. Oerhört bra konstruktion som skyddar både pelare, fordon och medarbetare. En favorit hos många av de stora inom logistik sektorn här i Sverige.

Utemiljöprodukter

Hos oss hittar ni kvalitativa och miljövänliga utemiljöprodukter som för samman funktionalitet och snygg design. Enbrotec.se har framförallt inriktat sig på att erbjuda marknaden miljövänliga utemiljöprodukter i snygg design. Vi rekommenderar även våra produkter för parkeringsområden. 

Postflex
Den enkla lösningen

Postflex är den perfekta lösningen för parkeringshus. Skyddet är enkelt att montera och erbjuder billigt underhåll. Postflex skyddar, dämpar och varnar effektivt. Produkten erbjuds som standard i två olika färg kombinationer.

Välj produktsegment

Hygieniska skydd

Att investera i rätt typ av skydds produkter i Livsmedelsmiljöer och andra miljöer med krav på hygien bör ses som en självklarhet. Med rätt typer av produkter kan man sänka kostnader på underhåll, hålla skadorna nere och slippa råka ut för att man inte uppfyller kraven på hygien. Våra produkter från Polysto och B-hygienic är speciellt framtagna för miljöer med krav på hygien. Golvsocklarna och vägg/tak paneler vi erbjuder finns i flera olika sorter för att passa ert behov. Fog och andra tillbehör är speciellt tillverkade för att hålla över tid. Slipp rostande lister, fuktskador, silikon som lossnar och bakterie bildningar.

Introduktionsvideo Polysto

I det långa loppet