Padel

Innova Padel tennisbana tillverkas i Spanien av Benito Urban. Passar utmärkt både som inomhus- och utomhusbana.

Padel tennis blir allt mer populärt i Sverige och intresset bara ökar. Vi erbjuder högklassiga padelbanor som kan ge era verksamheter ett lyft. I Spanien finns idag runt 11 000 banor och det byggs nya banor i hög frekvens. Vår padelbana kommer helt komplett och vi hjälper även till med montage/installation.

Banorna kan även kombineras med våra andra produkter, vi rekommenderar framför allt att ni kikar på våra produkter för utemiljö. Dessa produkter kompletterar padelbanan på ett mycket bra och tilltalande sätt.

Produkter för padel

  • Padelbana

    Padelbanan från Benito är gjord på material av högsta kvalitet för att erbjuda er en tålig och hållbar padelbana. Benito har 10-15 års erfarenhet av padelbanor och kan därför säkerställa banornas kvalitet. Mattan görs av Mondo som är ledande tillverkare i Europa och används på padeltouren sedan 2013. Padelbana och matta finns i olika färger.

    ⦁  Högkvalitativ matta från Mondo. ⦁  10 mm härdat glas - European Standard UNE-EN 12150-2:2004. ⦁  Tålig och hållbar struktur av högsta kvalitet.