Företaget

Sweden Enbrotec AB grundades 1988 i Nossebro och ägs idag av familjen Lokat. Företaget är ett handelsbolag som huvudsakligen säljer skydds- och säkerhetsprodukter. Sweden Enbrotec AB erbjuder även smidesprodukter. Företagets ambition är att bli specialister inom skydd & säkerhet för fastigheter på den svenska marknaden. 

Bo Hammarstrand, styrelseordförande:

”Sweden Enbrotec AB skall vara bäst på skydd & säkerhet för fastigheter. Vi skall även erbjuda smidesprodukter till konkurrenskraftiga priser. Vår ambition är att kunna erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter, ge adekvat information och kunskap om produkter samt en god service. Vi är ett familjeföretag och den familjära känslan skall genomlysa företaget. Kunderna skall få ett personligt bemötande och vi ska ha fokus på att bygga långsiktiga relationer.”

Sweden Enbrotec AB har avtal med ledande aktörer inom branschen som erbjuder bra lösningar till konkurrenskraftiga priser. Företagets samarbetspartners är noga utvalda liksom produktsortimentet.

Nurdin Lokat, VD:

”Företaget skall erbjuda prisvärda produkter av hög kvalitet. Vi vill kunna erbjuda något till hela vårt marknadssegment. Företagets motto är “erbjud mycket för pengarna”. Detta gäller både vårt produktsortiment och den upplevda servicen. Våra kunder skall vara nöjda.”