Nyheter

Välkomna till vår nya hemsida!

Vi hoppas att den kommer fungera som ett bra verktyg för våra kunder. På sajten har vi nu lagt upp delar av vårt sortiment av påkörningsskydd, utemöbler och uteinredning, hygieniska skydd, parkeringsskydd, lagerskydd och skydd för industrin.

Detta är den första versionen av hemsidan och Peter vår utvecklare jobbar på att fortsätta utveckla den. Senare versioner kommer att ha snabbare ledtider vid offerter och förfrågningar samt att hemsidan blir mer användaranpassad och får fler funktioner. Enbrotec.se blir den senaste delen av företagets ambition att bli störst på skydd och smide.

På den nya hemsidan hoppas vi att informationen blir mer lättillgänglig och att det blir enklare att få en överblick över sortimentet. Samtidigt som vi kan hitta fler intressanta produkter som våra kunder har nytta av. Vi introducerar även konceptet av vad vi kallar för “filtreringskategorier”. Dessa kategorier skall fungera som genvägar för er som arbetar med olika projekt. För att illustrera detta vidare tar vi två exempel:

Exempel 1: En bostadsrättsförening letar efter uteinredning och utemöbler. Under filtreringskategorin Bostadsområde hittar beställaren vårt utbud inom detta segment.

Exempel 2: En bostadsrättsförening letar efter produkter för sin parkeringsplats. Under filtreringskategorin Parkering hittar beställaren vårt utbud inom detta segment.

Som ni ser ovan så har vi tagit fram detta koncept för att förenkla processen att hitta rätt typ av produkter för våra kunders behov.

Enbrotec.se vill även introducera vår senaste samarbetspartner: Benito Urban. Ett spansk bolag som tillverkar produkter för utemiljöer; parkbänkar, papperskorgar, pollare och mycket mer. Produkterna håller hög kvalitet och är specialdesignade. Katalogen i sin helhet finns även tillgänglig i menyn under Kataloger.

De vanliga huvudkategorierna finns tillgängliga under Produkter i huvudmenyn. Vi tar ödmjukt emot feedback på den nya sidan.

Återigen välkomna!