Storkök och skola

Vi har ett brett sortiment som passar storkök och skolor. I storkök och andra miljöer där det finns krav på hygien är det viktigt att säkra så att faciliteten håller rätt standard. Oskyddade miljöer kan innebära stora kostnader och hälsorisker. Enbrotec.se erbjuder produkter som på sikt håller kostnaderna nere, skyddar fastigheten från skador, minskar hälsoriskerna och förlänger livslängden på faciliteten.

Nedan hittar ni golvsocklar, väggskydd och bland annat skydd i rostfritt stål. Vi kan erbjuda de flesta lösningar för att täcka ert behov. Vanliga utmaningar i storkök och matberedningsfaciliteter är att vagnar och transporter kan skada väggar och dörrar. Våta golv, ånga och bakterier innebär stora utmaningar för många fastighetsägare och företag.

Vi på Enbrotec.se har tillsammans med våra leverantörer stor kunskap inom området och kan hjälpa till att säkra era anläggningar. I delar av Sverige kan vi även erbjuda montage av utbildade installatörer.

Våra leverantörer är speciellt utvalda för att kunna erbjuda marknaden de mest kostnadseffektiva och kvalitetssäkra produkterna. Produkterna är lätta att rengöra. De är slagtåliga, reptåliga, svampdämpande, vattenavvisande och enkla att installera.

Produkterna är livsmedelssäkrade och accepterade för HACCP, BRC, USDA och FDA. Brandklassning: Euro-klass E, C-s3, d0 eller B-s2, d0.

Produkter för storkök och skola