Sjukhus och läkemedelsindustri

Tillverkning av läkemedel och kosmetiska produkter ställer höga krav på interiör såsom väggar, golv och tak – särskilt när det gäller rengöring och underhåll. Förutom de branschspecifika kraven måste produkter inom läkemedels- och kosmetikaproduktion vara lönsamma i drift. Här gäller det att undvika oväntade driftstopp eftersom de kan bli mycket kostsamma.

Enbrotec har ett brett utbud av skyddsprodukter som kräver lite underhåll och lämpar sig mycket väl för sterila processer inom hygienisk design. Därför kan Enbrotec alltid erbjuda rätt produkt för just era behov. Förlita dig på Enbrotec kvalitetsprodukter, minimera driftstopp och sänk de totala kostnaderna.

På sjukhus, vårdcentraler och andra medicinska mottagningar är det oerhört viktigt med hygien. Skador kan uppstå genom att golv, väggar och tak skadas i samband med hantering av bland annat sjukhussängar. Över tid kan skadorna bidra till bakteriebildningar och det kan vara svårt att göra rent. Våra produkter skyddar effektivt och är enkla att underhålla. Detta bidrar till att era kunder och patienter kan känna sig trygga.

Våra leverantörer är speciellt utvalda för att kunna erbjuda marknaden de mest kostnadseffektiva och kvalitetssäkra produkterna. Produkterna är lätta att rengöra. De är slagtåliga, reptåliga, svampdämpande, vattenavvisande och enkla att installera. Produkterna är livsmedelssäkrade och accepterade för HACCP, BRC, USDA och FDA. Brandklassning: Euro-klass E, C-s3, d0 eller B-s2, d0.

Produkter för sjukhus och läkemedelsindustri